dijous, 14 de juny del 2012

SOS EDUCACIÓ





S’ACABA AQUEST CURS......I LA SITUACIÓ QUE ESTEM VIVINT SEGURAMENT NO ÉS LA DESITJABLE PER NINGÚ.
L’EDUCACIÓ ESTÀ REBENT ATACS CONTÍNUAMENT: MENYS DINERS PER LES ESCOLES, MENYS MESTRES PER ATENDRE ELS NENS I NENES, MÉS ALUMNES PER AULA( el proper curs podem arribar a ser 30 o 40 a secundària i batxillerat!!!!!), BAIXES QUE ES COBRIRAN NOMÉS A PÀRTIR DEL 10è DIA, PUJADA DE TAXES(escoles bressols, FP, universitats...), MENYS BEQUES DE MENJADOR, TRANSPORT, LLIBRES...

Per això no volíem acabar el curs sense fer una reflexió d’aquesta situació que ens porta a una pèrdua clara de QUALITAT DE L’ENSENYAMENT. Volem fer una denúncia explícita de les “nefastes” condicions en que ens trobarem el proper curs per poder dur a terme la nostra tasca d’educadors i educadores i de les nefastes” condicions en que es trobaran el proper curs els nens i nenes de les escoles públiques de Catalunya. Som persones que estimem la nostra feina i que entenem l’ensenyament com un servei i un acompanyament real d’aquests alumnes que tenim a les nostres mans, som professionals que volem les millors condicions pels nostres alumnes i som ciutadans que reivindiquem que amb l’educació no s’hi juga!
Per tot això seguirem la nostra reivindicació i us animem a vosaltres a participar a les diferents concentracions i actuacions que anirem fent al llarg del curs.

QUE TINGUEU MOLT BON ESTIU!!!



Plataforma anti-retallades la Selva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada