divendres, 22 de febrer del 2013

MARXA PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA EL 13 D'ABRIL


Atenció companys i companyes,

El proper dissabte 13 d'abril està convocada una marxa per l'educació pública des de les escoles i instituts de Sant Feliu de Guixols. Des de les plataformes anti-retallades de la Selva i Girona ens volem afegir a aquesta magnífica iniciativa per continuar la lluita contra els atacs salvatges a l'ensenyament que s'estan perpetrant tant des de la Generalitat com des del Govern central i la seva nova proposta de llei (LOMCE).
La convocatòria inclou actes com marxes lentes en cotxe per la carretera fins a Girona, marxes a peu i en bicicleta i diversos actes d'expressió de les reivindicacions i activitats i tallers per part de les AMPES.
Properament anirem concretant les accions, els llocs de trobada i les hores de cada acció.




EDUCACIÓ

Marxaran a peu de Sant Feliu fins a Girona per l'educació pública



Concentració contra la llei Wert i les retallades en educació, aquesta setmana a l'IES Sant Feliu Foto: E.A.
1
La plataforma Edu Marxa, que integra docents, alumnes i famílies de les AMPA de Sant Feliu de Guíxols, ha convocat una marxa reivindicativa a peu o en bicicleta fins a Girona per denunciar “les sistemàtiques retallades que està patint l'ensenyament públic”. La mobilització està prevista per al dissabte 13 d'abril i sortirà de la ciutat ganxona a les 5 de la matinada. L'arribada està prevista a partir del migdia, a davant la delegació de la Generalitat, a la plaça de Pompeu Fabra, on després de la protesta faran una carmanyolada.
A partir d'un qüestionari repartit entre centres educatius guixolencs, la plataforma ha constatat la pèrdua d'11,5 docents i un educador, la supressió de l'atenció a la diversitat, el lapse de 10 dies lectius per cobrir baixes i la retallada pressupostària de fins a un 30% en els centres en l'últim quadrienni. El col·lectiu fa una crida a la resta de la comunitat educativa gironina perquè s'afegeixi a la marxa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada