dilluns, 29 d’abril del 2013

VALORACIÓ FESTA PER L'ESCOLA PÚBLICA I EN CATALÀ A LLAGOSTERA, EL 28-A

La festa reivindicativa per l'escola pública i en català, convocada pel passat diumenge 28 d'abril a Llagostera, ha estat un èxit total de participació. Més de 150 persones van participar als actes que van tenir lloc al poliesportiu municipal de Llagostera i que van culminar amb la lectura d'un manifest en favor de l'educació pública, de qualitat i personalitzada, anivelladora de desigualtats socials, democràtica, en contra de les retallades i les lleis que les avalen i de les que l'amenacen en el futur més immediat. A favor, per tant d'una educació amb un fort consens social, participada per la comunitat educativa i estable. 
Durant els actes es va donar la oportunitat de fer-se visibles mediàticament a través de la retransmissió per TV3 del partit de futbol del Llagostera amb l'Hospitalet. Els assistents van cridar consignes anti-retallades i van lluir les samarretes grogues mentre es jugava el partit atraient l'atenció de les càmeres de televisió i fent més visible la protesta.
De caire lúdic i familiar la concentració va tenir una forta acceptació per part de les famílies que van assistir molt motivades i conscients de la necessitat d'unió davant les agressions a l'educació pública, amb activitats de música i ball (es va fer una flash mob) i un esmorzar solidari.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada