dijous, 12 de maig del 2016

ILP, HA ARRIBAT L'HORA

Benvolguts/des,

A tots i totes les que heu participat d'una manera o altre en la ILP d'Educació per un Nou Sistema Educatiu a Catalunya, us demanem un últim esforç, ja que, finalment, hem arribat a la recta final.
Com sabeu, el mes de juliol de l'any passat vam lliurar les més de 95.000 signatures que donaven suport a la ILPEducació, i hem estat esperant que el Parlament iniciés els tràmits corresponents per programar el seu debat. 
Aquest dia ja ha arribat, i el proper dimecres, 18 de maig, el Ple del Parlament farà el debat de la totalitat de la ILP del Sistema Educatiu, possiblement a les 15,30 h.
El primer pas és que s'aprovi la possibilitat de parlar-ne, però, pel què sembla, una part dels nostres diputats i diputades volen impedir aquesta possibilitat.
JuntsxSí i el PP ja han anunciat que presentaran esmenes a la totalitat, pel que difícilment es podrà debatre aquest nou model educatiu per a l'educació pública, que ha estat consensuat per la comunitat educativa del país i avalat per més de 96.000 signatures.

Per fer sentir la voluntat popular hem convocat

El DIMECRES 18 MAIG

Roda de Premsa a les 11h. i Concentració a les 15 h. a les portes del Parlament.

Pensem que un Parlament que nega un debat públic en seu parlamentària sobre l'educació, és un Parlament que no ens representa i que posa en qüestió la qualitat del procés constituent que s'està engegant.
 Per això, cal activar-nos tant com puguem, i fer arribar la convocatòria a tota la vostre gent. (Us adjuntem cartell)
 Cal que siguem molts i moltes per defensar un nou model d'educació pública, que garanteixi la gratuïtat des dels 0-3 fins a la Universitat, que posi fi a la doble xarxa educativa i que retorni la democràcia en els centres.
Necessitem ser molta gent, tant el matí com a la tarda. És un moment clau i ens mereixem que ens escoltin. Per això, us demanem la vostra participació i també que feu la màxima difusió possible. 


Comissió Promotora ILPEducació     

PERQUÈ UN ALTRE PAÍS SIGUI POSSIBLE
UNA ALTRA EDUCACIÓ ÉS NECESÀRIA
 Debat ILP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada