dimarts, 5 de març del 2013

MANIFESTACIÓ 10 M CONTRA L'ATUR I LA CORRUPCIÓ


El diumenge 10 de març tindran lloc una sèrie de manifestacions a diferents ciutats, en el marc de la convocatòria impulsada per la Confederació Europea de Sindicats (CES) contra l'atur i la corrupció. A Girona, la manifestació sortirà de la plaça de la Independència a les 12 h del migdia.

#10M - Manifestació a Girona contra l'atur i la corrupció: Plaça de la Independència, 12 del migdia

El 10M tots i totes hem d'omplir els carrers!!


Continua l'empitjorament de la situació de crisi, un augment imparable de persones en atur, d'empobriment de la població, la continuïtat en les polítiques neoliberals i de retallades en serveis públics que fan els governs català i central, la manca de polítiques de reactivació econòmica... I a tot això s'hi sumen nous escàndols de corrupció als ja existents i la manca de transparència en molts dels processos. Davant aquest panorama dantesc... 
Hem de dir PROU!! Hi ha alternatives!!


Des de la Plataforma 
PROU RETALLADES sumem-nos activament a la convocatòria de mobilitzacions europees en el marc de la celebració del Consell d'Europa els dies 14-15 de març. Amb aquestes mobilitzacions, convocades a Europa per la CES (Confederació Europea de Sindicats) i a l'Estat per la Cumbre Socialfem una crida a la ciutadania a omplir els carrers amb grans manifestacions el diumenge 10 de Març sota el lema:

CONTRA L'ATUR I LA CORRUPCIÓ !!


NI PRIVATITZACIONS NI RETALLADES !!


La convocatòria a 
Barcelona serà:

#10M - 12:00 des de Plaça Catalunya / Passeig de GràciaCom recull el Memoràndum de demandes al nou Govern de la Generalitat presentat fa unes setmanes, les organitzacions i moviments socials exigim a la Generalitat que actuï a favor d’una Catalunya social en base a:

·              La igualtat, la solidaritat i l’equitat social com a signes d’identitat col·lectiva.
·              La fi de la política indiscriminada de retallades. Exigim la priorització del finançament dels serveis públics!
·              Una aposta clara per l’educació pública i un Sistema Nacional de Salut públics i de qualitat, que garanteixin la no discriminació de col·lectius i.
·              La garantia de prestacions socials, renda mínima i renda garantida de ciutadania, i una xarxa de serveis socials amb mitjans adequats per atendre les persones amb més dificultats.
·              Garantir el drets laborals i impulsar polítiques d’ocupació.
·              L'estímul i el suport a la creació cultural i el dret a l'accés a la cultura.
·              Per una fiscalitat justa, redistributiva i mediambientalment sostenible.
·              Polítiques industrials, d’innovació, de recerca i desenvolupament sostenible, per un canvi en el model productiu.
·              Compromís pel manteniment d'una política pública de cooperació.
·              L'aprofundiment en la democràcia per fer viable aquesta Catalunya social. Reclamar un procés decidit a favor de la regeneració democràtica i la transparència.

Per tot això, perquè ens sobren les raons, el 
10M tots i totes a omplir els carrers!!


Feu-ho córrer, convoqueu, difoneu!!


Tots i totes som imprescindibles!! Us hi esperem!!PROU RETALLADES!1.   Assemblees de preparació de la manifestació del 10M:
2.   5 de març assemblea central a Girona. Sala d'actes de CCOO a les 17h. amb presència Joan Carles Gallego.
6 de març assemblea a Ripoll a la sala d'actes de la biblioteca a les 18h.
7 de març assemblea a Lloret de Mar a la biblioteca a les 17.30h.
8 de març assemblea a Figueres a el Teatre el Jardí a les 18.30h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada