dilluns, 11 de novembre del 2013

ASSEMBLEA DE DOCENTS 21 NOVEMBRE

Després de la vaga i la manifestació del passat 24 d'octubre, i davant la perspectiva de l'aprovació d'uns pressupostos antisocials, que afecten greument, entre d'altres, l'extensió i la qualitat de l'educació pública, es fa més necessari que mai mantenir una lluita i mobilitzacions intenses i sostingudes en defensa de l'educació pública, des de bressol fins a la Universitat.


Per aquest motiu, des de l'Assemblea Groga de Girona, us convoquem a una ASSEMBLEA DE DOCENTS DE COMARQUES GIRONINES, el proper dijous dia 21 de novembre a les 19:00 a la Casa de Cultura de Girona.

El mateix dia i a la mateixa hora s'estaran produint assemblees de docents simultàniament a les diferents capitals catalanes; Barcelona, Lleida i Tarragona, amb l'objectiu de posar en comú inquietuds i propostes per a definir un pla de lluita unitari i contundent que, aturi el tràmit de la LOMCE, el desenvolupament de la LEC i els pressupostos de la Generalitat.

Per una escola pública, sense retallades, democràtica, laica, inclusiva, en català i per al poble, ens trobem el #21Novembre a la Casa de Cultura de Girona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada