dimecres, 23 d’octubre del 2013

CONCENTRACIÓ CONTRA LA LOMCE. LA LEC I LES RETALLADES A LLAGOSTERA. 24 D'OCTUBRE DE 2013

Convocatòria d'un acta de rebuig a la LOMCE, la LEC i les RETALLADES a la localitat de Llagostera, el dia 24 d'octubre. DIA DE VAGA EN EDUCACIÓ, PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA, LAICA, CATALANA, DE QUALITAT, COMPENSADORA DE LES DIFERÈNCIES SOCIALS I ALLIBERADORA.

PER UNA ESCOLA PÚBLICA,
CATALANA
I DE QUALITAT  

PARTICIPA  EN LA LECTURA DEL MANIFEST CONTRA:
-         LA LOMCE
-         LA LEC
-         LES RETALLADES
DIJOUS, 24 D’OCTUBRE DE 2013
18:15H
PLAÇA CATALUNYA, LLAGOSTERA

ORGANITZA:
COMISSIÓ ANTIRETALLADES DELS CENTRES EDUCATIUS  DE LLAGOSTERA

CARTA A LES FAMÍLIES

Benvolgudes famílies,Com ja sabeu, el proper dijous  24 d’octubre hi ha convocada una VAGA per defensar l’escola pública catalana de qualitat.Protestem  per la nova llei d’educació imposada des de Madrid, la LOMCE, alguns dels decrets que es deriven de l’aplicació de la llei catalana d’educació, la LEC, i  de les retallades que el nostre  govern ha fet en educació.
Davant de tot això, no ens podem quedar indiferents. L’educació és cosa de tots, pares, mestres i alumnes, i pensem que és el nostre deure defensar-la de tot allò que ens volen imposar i que no serveix per millorar-ne la qualitat, sinó per a tot el contrari.
Per això és molt important fer-nos sentir i dir NO, PROU!!!  No volem que destrossin més el nostre sistema educatiu.
Us demanem que participeu en la lectura del MANIFEST en favor de l’escola pública catalana que es farà el mateix dijous 24 d’octubre, a un quart de set de la tarda a la plaça Catalunya de Llagostera.
En aquest acte hi són convidats mestres, professors, Associacions de Mares i Pares i famílies de les escoles  Lacustària i Puig de les Cadiretes , de  l’Institut  i de la Llar d’infants El Carrilet .La vostra presència és molt necessària, ja que el motiu de la protesta és molt important. Us esperem a tots dijous a la tarda!
 La comissió antiretallades de Llagostera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada