dilluns, 11 de juny del 2012

ÚLTIMS ACTES I MOBILITZACIONS A LA SELVA I GIRONA


Actes i mobilitzacions:

-         Continuem amb els dimarts grocs: 15 minuts abans d’entrar, ens manifestarem davant la porta del nostre centre explicant les nostres reivindicacions a famílies i alumnes. I vestim la samarreta groga.

-         Penjada de cartells als centres educatius: missatges clars i dibuixos realitzats pels nens i les nenes sobre la situació dels nostres centres el curs vinent.

-         La plataforma del professorat de Girona convoca una concentració davant del Departament d’Educació, el dimarts 12 de Juny a les 18:00h. L’objectiu és fer “una cadena humana” al voltant del Departament amb el lema: “Si el Govern ens estreny, nosaltres estrenyerem al Govern”

-         "Algú" convoca una “caravana de vehicles reivindicatius”, el dissabte 16 de Juny a les 17:30h davant l’escampat del Cementiri de Blanes. L’objectiu és fer la ruta Blanes-Lloret-Tossa per la carretera Nacional, cridant les nostres reivindicacions. Porteu les samarretes grogues, pengeu els cartells “S.O.S. Educació” als vehicles, megàfons, xiulets...

-         Festa final curs: petit recordatori a les famílies i a les companyes sobre la situació del sistema educatiu del curs vinent.

-         Final de curs: repartir fulls a les famílies on s’expliqui de forma clara la situació educativa del curs vinent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada