dilluns, 21 d’octubre del 2013

QUEIXA RECONEGUDA

Compayes i companys, 

El 30 de Juliol, la Federació d'Educació de CCOO de Catalunya, conjuntament amb la Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FAPAC), va presentar una queixa al Síndic de Greuges per posar en el seu coneixement les conseqüències de les noves retallades de pressupost del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a l'atenció de l'alumnat més vulnerable, l'alumnat amb discapacitats i inadaptació al medi escolar i risc d'exclusió social. El divendres 18 d'octubre el Síndic va fer públic l'informe on reconeix aquesta queixa, doncs conclou que les retallades estan perjudicant l'atenció als alumnes amb discapacitat a les escoles ordinàries i el principi d'escola inclusiva, per això, insta al Departament d'Ensenyament a augmentar l'assignació de personal de suport necessari per poder atendre adequadament a l'alumnat amb NEE.

El dissabte 19 d’octubre, la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha declarat que el seu Departament es reunirà amb el Síndic de Greuges per tractar el tema i augmentar les hores del servei de vetlladors als alumnes discapacitats que estudien en les escoles ordinàries.
Hi ha moltes maneres de lluitar. Una de les més efectives és amb les lleis a la mà. Prenem nota d'aquest cas i fem-lo servir d'exemple. Reivindiquem el que és just. Prenem nota de com ens afecten les injustícies des de tots els àmbits: direccions, mestres, claustres, AMPES, personal administratiu, de neteja, etc, i escampem aquestes repercusions, fem-les visibles i denunciem-les per tal que la justicia segueixi el seu curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada