diumenge, 6 de maig del 2012

PRESENTACIÓ

Aquest és el blog de la comissió antiretallades d'ensenyament que neix amb la voluntat d'aglutinar i comunicar la comunitat educativa de les comarques gironines en lluita pels seus drets i els de l'educació pública. Creiem que l'educació pública és un bé preuat de la societat que s'ha de protegir com a garant i sostenidor de la cohessió social, la igualtat d'oportunitats i el desenvolupament dels nostres infants. Creiem en la defensa de l'educació pública i en que hi ha altres alternatives socials abans que el seu desmantellament i per això ens organitzem i ens mobilitzem per lluitar contra les polítiques que ataquen aquest servei bàsic i la seva qualitat.

2 comentaris:

  1. Hola gent!

    Felicitats per aquest bloc, que serà de gran utilitat per a informar-nos, reflexionar sobre el moment actual i mobilitzar-nos per a aconseguir una educació justa, digna i de qualitat.

    Que no s'apagui l'espurna!

    ResponElimina
  2. Lo apropiado en estas ocasiones sería el parabién por la iniciativa, seguido de los deseos de larga vida a la bitácora.

    Lo primero aquí va: ¡enhorabuena, por tan estupenda iniciativa!

    De lo segundo, en cambio, quisiera prescindir: ojalá que mañana mismo se cerrase este rincón cibernético; señal sería de que las aguas educativas han vuelto a su cauce, de que nuestros mandatarios han dejado de gobernar blandiendo las criminales tijeras con que recortan el futuro de este país.

    En fin, soñar es gratis (aunque cada vez más difícil, pues he de reconocer que el cúmulo de tanta injusticia social me está quitando el sueño).

    ResponElimina