dijous, 17 de maig del 2012

STOP

La societat en bloc diu NO a les retallades en educació perquè és un bé fonamental de la nostra civilització, eix i referència de la convivència, la democràcia i el progrés social cap a un món més just i solidari. L'educació és el mirall de la societat. Ens diu com sóm de rics i de potents com a societat i com a persones o com són de pobres i inconscients. És el que ens fa humans. I ara i aqui hem de marcar el límit de la degradació i el menyspreu pels nostres drets més fonamentals, drets humans i personals dels quals no en sóm ben conscients, sovint.
El dia 22 és un dia clau. És el dia en el que direm Prou a la dictadura economicista i marcarem les prioritats socials que, sota cap concepte, han de ser anorreades pel casino dels mercats i els mercaders de privilegis.
El dia 22 no només s'ha de fer una vaga massiva del sector educatiu, s'ha de mobilitzar a tot fill de vehí per deixar clar el rebuig a un model de societat insolidari, segregatiu, injust i inhumà. Si s'han de retallar despeses la societat ha de demostrar quines són les prioritats i quins els valors importants, ja que els polítics no saben per on tirar.
El dia 22, TOTS AL CARRER.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada